Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Škoricové Brownies

Kuchyňa:
Náročnosť:
škoricové
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 35m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 200 g horkej čokolády
  • 200 g masla
  • 4 vajcia
  • 250 g cukru
  • 1 lyžička škorice
  • 160g hladkej múky
  • 30 g kakaa
  • 3 lyžice masla na polevu
  • 3 lyžice kakaa na polevu
  • 1 vanilkový cukor
  • 125 g práškového cukru
  • 1 lyžica mlieka

Postup prípravy

1. Krok

Roztopíme si čokoládu s maslom vo vodnom kúpeli..Potom necháme mierne vychladnúť..Vymiešame vajcia s cukrom do penista a potom primiešame vlažnú čokoládu.

2. Krok

Zmiešame si múku so škoricou a s kakaom a vmiešame do cesta..Všetko vylejeme na plech vyložený s papierom na pečenie (30 x20) pečieme pri 180 °C 30 - 35 minút.Necháme vychladnúť a medzitým si pripravíme polevu...

3. Krok

zmiešame maslo s kakaom..vyšľaháme do peny..potom pridáme práškový aj vanilkový cukor a mlieko..Šľaháme do hladkej konzistencie a potom natrieme na povrch brownies..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...