Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šišarky

Kuchyňa:
Náročnosť:
šišarky
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 500 g hladkej múky
  • 200 ml mlieka
  • 1/2 balenia kvasníc (20 g)
  • 50 ml oleja
  • 1 vajce
  • 1 lyžička soli
  • semienka na posypanie.
  • nastrúhané maslo

Postup prípravy

1. Krok

Urobíme si kvások z múky trochu cukru a vlažného mlieka..Potom kvások prilejeme do misky kde už máme pripravenú múku a vajce a štipku soli a vymiesime hladké cesto ktoré necháme kysnúť 30 minút na teplom mieste..Cesto potom vyvaľkáme na tenko ,a radielkom nakrájame na prúžky4 cm x 30 cm..Potom nastrúhame trochu masla , a rolujeme jednotlivé prúžky do slimákov , ktorých ukladáme na plech ktorý je určený na muffiny.

2. Krok

Necháme 15 minút podkysnúť , potrieme olejom zasypeme semienkami podľa chuti (sézam alebo ľan) a pečieme pri 200°C 25 - 30 minút..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...