Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Silvestrovská rychlovka/zapečená klobása/

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
311171_512789428739161_1367981152_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 45min

rychlé a dobré


http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/10/silvestrovska-rychlovkazapecena-klobasa.html

reklama:

Suroviny

  • 1 listové těsto
  • 1 pikantní madarská klobása
  • vejce na potření
  • kmín na posyp
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Listové těsto rozdělíme na 4 díly,do těsta zabalíme klobásy a dáme na plech na pečicí papír.

2. Krok

Potřeme vejcem posypeme kmínem.Pečeme na 180 asi 25 minut.

3. Krok

Druhá možnost je že si těsto rozválíme na 2 obdélníky cca 20x15cm pomažeme kečupem a doprostřed dáme klobásu.

4. Krok

Nakonec obálíme těstem rozkrájíme na kolečka a na pečícím papíru upečeme.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

9338 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.