Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Schwarzwaldske kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Schwarzwaldske kocky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min

reklama:

Suroviny

  • 8 žĺtkov
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g mletých vlašských orechov
  • 2 lyžice polohrubej múky
  • 1 lyžica kakaa
  • 8 bielkov
  • 1 dcl rumu s trochou vody
  • višňový džem
  • Poleva:
  • 100 g čokolády
  • 70 g masla
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymiešame žĺtka s cukrom do peny.Potom postupne pridajte ostatné ingrediencie .nakoniec vmiešame tuhý sneh z bielkov.

2. Krok

Upečieme piškótu na plechu ktorý si vymastíme a vsypeme múkou..Zhruba 20 minút pri 180 °C..Po upečení pokvapkáme rumom a potrieme višňovým džemom.

3. Krok

Nakoniec potiahneme čokoládovou polevou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

7167 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.