Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šampiňóny plnené prepeličími vajciami

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Sampinony plnene prepelicimi vajciami.jpg
4
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.caietulcuretete.com
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 5min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 30min

Dsc_0236.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0239.jpg
www.caietulcuretete.com
Dsc_0243 1.jpg

reklama:

Suroviny

  • 20 šampiňónov približne rovnakých
  • 20 prepeličích vajec
  • kôpor na dekoráciu
  • štipka soli
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Šampiňóny očistíme odstránime hlúbik a poukladáme ich na plech vyložený s papierom na pečenie..Do stredu každého klobúčika dáme štipku soli..

2. Krok

Do každého klobúčiku rozbijeme jedno prepeličie vajíčko..

3. Krok

Plech vložíme do vyhriatej rúry na 180°C a pečieme kým sa vajíčka nezatiahnu 20 - 25 minút..

4. Krok

Dozdobíme nasekaným kôprom alebo petržlenovou vňaťou či pažítkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1206 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.