Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šampiňónová krémová polievka

Kuchyňa:
Chod:
reklama:
Bo6LD1hWjMQ
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 0min

Výborná  polievočka  ktorá  zasýti.

Vlqs4tX7vzA

reklama:

Suroviny

  • 250 g šampiňónov
  • 1 menšia cibuľa
  • 1 lyžica hladkej múky
  • 25 g masla
  • 300 ml vývaru
  • 100 ml smotany
  • soľ korenie podľa chuti
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

cibuľu nakrájanú najemno a šampiňóny na plátky orestujeme v hrnčeku na troche masla. V druhom kastróliku si pripravíme zvetlú zápražku zo zbytku masla a hladkej múky..Zalejeme vávarom a pridáme orestované huby.

2. Krok

Ochutíme soľou a korením a varíme do mäkka. Potom zmixujeme ponorným mixérom Nakoniec zjemníme smotanou..a už len krátko povaríme.

3. Krok

Podávame s krutónikmi.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

24509 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.