Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šalát s ryzou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Screenshot_77
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min

Podávaný je v miskách upečených  z lístkového cesta…

reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 50g maslo
  • 300g miešanej zeleniny/mrkva,pert.,hrášok, karfiol ruž.kel
  • korenie č. soľ podľa chuti
  • 5-6 pl majonéza alebo tatarka
  • 150g uvarenej ryže guľatej Mánya/uvariť,aby sa rosýpala/
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Lístkové cesto vyvaľkáme a povykrajujeme kruhy,takej veľkosti,aby ste zakryli hlinené mištičky na ktorých to budete z opaku piecť pri 180 st.do zlata..

2. Krok

zeleninu podusíme na masle do mäkka a pridáme koreniny,po,vychladnutí zamiešame s majonézou,alebo tatarkou,podávame v miske,čo sme upiekli a aj zakryjeme s ňou

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

3138 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.