Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šalát z červenej repy s cesnakom a majonézou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Šalát z červenej repy s cesnakom a majonézou
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 3 ks uvarenej červenej repy
  • 8 strúčikov cesnaku
  • 2 polievkové lyžice majonézy (light verzia použite kyslú smotanu)

Postup prípravy

1. Krok

Cvikľu varíme asi 45 minút..Potom ju ošúpeme a necháme dobre vychladnúť..

2. Krok

Vychladnutú repu nastrúhame na hrubšom strúhadle a pridáme k nej aj pretlačený cesnak..

3. Krok

Nakoniec primiešame 2 polievkové lyžice majonézy a podľa chuti dosolíme..

Je  to  ideálny  šalát..

Cvikla potrebuje  minimum  ingrediencií  na  dochutenie..

Je  v  vhodný  k mäsitým pokrmom.

 

Salat_iz_svekli_s_chesnokom_i_maionezom 66205 1.jpg Salat_iz_svekli_s_chesnokom_i_maionezom 66206 1.jpg

Šalát z červenej repy s cesnakom a majonézou

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...