Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Šalát Caprese

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Caprice6
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 10min

Tajomstvo tohto šalátu tkvie hlavne v prvotriednych surovinách, nie v samotnom postupe. Jeho príprava  je veľmi jednoduchá.

reklama:

Suroviny

  • 2 stredne veľké paradajky
  • mozzarella
  • asi 6 lístkov čerstvej bazalky
  • asi 25ml olivový olej extra virgin
  • soľ
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

paradajky nakrájame na plátky, jemne posolíme, aby začali púšťať šťavu a arómu, mozzarellu nakrájame na plátky alebo natrháme

2. Krok

na tanier ukladáme striedavo plátky paradajok, mozzarelly a lístkov bazalky, výdatne polejeme kvalitným olivovým olejom

3. Krok

najlepší šalát Caprése je z kvalitných domácich paradajok, ktoré majú neopakovateľnú chuť oproti tým z hypermarketov

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

11682 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.