Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ryžový nákyp

Kuchyňa:
Náročnosť:
Snímek 201
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 0m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 250g ryža
  • 2dl mlieko
  • 60g cukor práškový
  • 2ks vajcia
  • 1ks cukor vanilkový
  • 1čl chemicky neošetrovaného citr. citrónová kôra
  • 2dl šťava z čiernych ríbezlí
  • 20g na vysypanie formy strúhanka
  • 20g na vymastenie maslo
  • 40g maslo, trošku soľ

Postup prípravy

1. Krok

Ryžu umyjeme a dáme variť do vody s troškou soli,trochu povaríme a dáme dusiť do rúry,do hotovej ešte teplej zamiešame mlieko a dobre premiešame,kým vychladne..

2. Krok

vyšľaháme vajíčka s cukrom do peny,keď že sme ich nedelili,tak šľaháme dlhšie pridáme aj vanilkový cukor aj citr.kôru a napokon to zmiešame z vychladnutou ryžou...

3. Krok

maslom vymažeme formu a strúhankou vysypeme a dáme ryžovú masu a dáme piecť na 200-220 st do zlatista..Dobrú chuť!

s ríbezlovou šťavou.

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...