Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly rez ku kávičke

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rez ku kávičke
  • Kusov: 24
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 5m
  • Varenie: 30m
  • Hotové Za: 35m
reklama:

Suroviny

  • 1 šálka oleja
  • 2 vajcia
  • 1 vanilkový cukor
  • 1 šálka mlieka
  • 1 šálka cukru
  • 3 šálky polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 1/2 šálky hnedého cukru
  • 2 lyžičky škorice
  • 1/2 šálky roztopeného masla
  • 1/2 lyžičky soli

Postup prípravy

1. Krok

Vo veľkej mise zmiešame olej vajcia vanilkový cukor a mlieko.

2. Krok

v inej miske si zmiešame cukor múku prášok do pečiva a soľ.

3. Krok

Potom obe zmesi premiešame.Polovicu cesta nalejeme na plech cca 10x13.

4. Krok

V menšej miske si zarobíme hnedý cukor so škoricou.posypeme polovicu cesta na plechu s polovicou zmesi z hnedého cukru. Potom nalejeme zbytok cesta a znovu posypeme zostávajucim cukrom.

5. Krok

Pokvapkáme rozpusteným maslom.Pečieme 25 - 30 minút pri 180°C.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...