Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchly koláč s broskyňami a jogurtom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
00101176
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min

reklama:

Suroviny

  • 1 lístkové cesto
  • 600 g broskýň(možu byť aj z konzervy)
  • 500 ml jogurtu bieleho
  • 1 vajce
  • 3 lyžice krupice
  • 1 vanilkový cukor
  • 4 lyžice cukru
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Rozmrazené lístkové cesto vyvaľkajte na veľkosť plechu.

2. Krok

preneste na plech a posypte rovnomerne s krupicou.

3. Krok

zmiešajte v miske jogurt, vajce vanilkový a obyčajný cukor.

4. Krok

poukladajte na cesto broskyne a zalejte jogurtovou zmesou.

5. Krok

pečte pri 180°C cca 20 - 25 minút..pokiaľ nemáte zlatisté kraje koláča a jogurtová zmes zhustne.

6. Krok

miesto broskýň môžete použiť akékoľvek iné ovocie.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

6908 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.