Rýchle rezy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť: ,
318416_314942428531825_1707592928_n
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 1 balenie podlhovastých piškót (alebo BEBE môžu byť aj Maríny)
  • 500 g mascarpone
  • 2 dcl šľahačky
  • 3 žĺtka
  • 2 bielka
  • 3 lyžice Nutelly
  • 100 g akejkoľvek čokolády
  • 4 lyžice cukru
  • 1/2 litra prevarenej čiernej kávy (turecká)
  • vanilkový cukor
  • Rum Amaretto

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame žĺtky s cukrom a vanilkovým cukrom. Pridáme mascarpone, vyšľahanú šľahačku a rozšľahané bielka. Rozdelíme zmes na dve časti. Prvú necháme bielu, do druhej dáme 100 g jemne nasekanej mliečnej čokolády.

2. Krok

Piškóty namočíme v káve s Amarettom. Zjemna poukladáme na plech, na ne natrieme smotanový krém biely, potom znovu usporiadame piškóty (namočené v káve), potom natrieme Nutellou.

3. Krok

Posypeme kakaom alebo strúhanou bielou čokoládou. Necháme trochu stuhnúť v chlade a potom nakrájame.

 

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?