Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rýchle jogurtové šišky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Rychle jogurtove sisky.jpg
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
cookpad.com
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 200 g hladkej múky
  • 60 g cukru
  • 1 prášok do pečiva
  • 170 g jogurtu podľa chuti..Ovocný, biely čokoládový...
  • 1 rumová príchuť.
  • citrónová kôra strúhaná
  • olej na vysmážanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

V miske si zmiešame najskôr tekuté prísady, potom suché a vymiešame redšie cesto..

2. Krok

Potom si zahrejeme dostatočné množstvo oleja a lyžicou vhadzujeme cesto do horúceho tuku a smažíme z každej strany dozlatista.

3. Krok

Hotové odkladáme na papierovú utierku odkvapkať a potom posypeme práškovým cukrom..Môžete podávať aj s džemom..

Photo 12.jpg
cookpad.com
reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.7 / 5)

3 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1614 videní

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.