Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rybie rolky s údenou slaninou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Fotografia1353
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min

chutné a rýchle.

 

reklama:

Suroviny

  • 1000g filety z pangasiusa
  • 3čl korenie gril cesnak
  • 200g plátky slanina údená
  • 5 vetvičiek bazalka čerstvá
  • paradajková drť
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Filety z pangasiusa osušíme a okoreníme ,,gril cesnakom"/obsahuje ,soľ,cesnak,cibuľu,petržlenovú vňať atd./,

2. Krok

dáme do stredu vetvičku bazalky a stočíme a obložíme slaninkou....tú pouväzujeme na rolku a dáme do zapekacej misy, urobime 4 rolky.....pečieme pri 250 st,7 min, na jednu a 7 na druhú stranu...

3. Krok

paradajkovú drť len ochutíme gril cesnakom a prevaríme,pri podávaní prelejeme rolky...dobrú chuť...

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

1493 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.