Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rybie rolky s údenou slaninou

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1353
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1000g filety z pangasiusa
  • 3čl korenie gril cesnak
  • 200g plátky slanina údená
  • 5 vetvičiek bazalka čerstvá
  • paradajková drť

Postup prípravy

1. Krok

Filety z pangasiusa osušíme a okoreníme ,,gril cesnakom"/obsahuje ,soľ,cesnak,cibuľu,petržlenovú vňať atd./,

2. Krok

dáme do stredu vetvičku bazalky a stočíme a obložíme slaninkou....tú pouväzujeme na rolku a dáme do zapekacej misy, urobime 4 rolky.....pečieme pri 250 st,7 min, na jednu a 7 na druhú stranu...

3. Krok

paradajkovú drť len ochutíme gril cesnakom a prevaríme,pri podávaní prelejeme rolky...dobrú chuť...

chutné a rýchle.

 

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...