Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rybie paličky v pivnom cestíčku

Kuchyňa:
Náročnosť:
Bez nazvu 1 – obnoveny 10.jpg
  • Kusov: 20
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 25m
reklama:

Suroviny

  • 800 g rybieho filé
  • 150 ml silného piva
  • 100 g hladkej múky
  • 2 vajcia
  • 75 g strúhanky
  • 30 g strúhaného tvrdého syra
  • 1 lyžička mletej červenej papriky
  • soľ a korenie podľa chuti
  • olej na vyprážanie

Postup prípravy

1. Krok

Zo 70 g múky, vajec, papriky a piva sa vymieša husté homogénne cesto ktoré osolíme aj okoreníme.

2. Krok

Rybu nakrájajte na dlhé kúsky, takisto osoľte a okoreňte.

3. Krok

Zmiešajte nastrúhaný syr so strúhankou.

4. Krok

Každý kúsok ryby obaľte najskôr v zostávajúcej múke, potom v cestíčku a nakoniec v strúhanke so syrom.Potom vyprážajte na rozpálenom oleji dozlatista z každej strany.

5. Krok

Ako príloha sú vhodné zemiaky...

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy: ,
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...