Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rustikálne kuracie plátky

Kuchyňa:
Náročnosť:
CGd2hAQ2BaU
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 5
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 750 g kuracích pŕs
  • 3 lyžice hladkej múky
  • 2 lyžice olivového oleja
  • 450 g šampiónov
  • 1 cibuľa
  • 225 ml kuracieho vývaru
  • 60 ml suchého vína
  • estragón
  • soľ a korenie podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

umyté prsia si nakrájame na plátky cca 3 mm hrubé

2. Krok

Zmiešame si hladkú múku soľ korenie a estragon.V tejto zmesi budeme obaľovať kuracie plátky.Tie opekáme na oleji z oboch strán ..Opečené plátky si odkladáme do inej nádoby a na výpeku speníme cibuľkua huby , zaprášime zbytkom múky a opražíme..Zalejeme teplým vývarom a prevaríme.

3. Krok

Pridáme k výpeku kuracinku a ešte chvíľku cca 10 minút podusíme.Pred dokončením prilejem vínko ..

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...