Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rumové kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
1 7.P65
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 25min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 50min

reklama:

Suroviny

  • 4 žĺtka
  • 200 g práškového cukru
  • 200 g masla
  • 200 g polohrubej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 lyžica kakaa
  • 1 dcl mlieka
  • sneh zo 4 bielkov
  • poleva:
  • 200 g cukru
  • 2 dcl vody
  • 1 dcl rumu
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Vymiešame žĺtka s cukrom do peny , a potom primiešame ostatne ingrediencie.

2. Krok

Nakoniec jemne vmiešame sneh z bielkov.Cesto dáme na plech vyložený papierom na pečenie a pečieme pri 180 °C 25 minút.

3. Krok

Upečené posypeme mletými vlašskými orechmi a prelejeme polevou.

4. Krok

Polevu pripravíme tak že si rozvaríme vodu s cukrom a potom pridáme rum.Koláč prelievame ešte teplý.

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(2.7 / 5)

6 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

12988 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.