Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Roláda bez polevy

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Screenshot_27
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 0m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 40m
reklama:

Suroviny

  • 4ks vajcia
  • 150g múka polohrubá
  • 150g cukor kryštál
  • 1pl kakao
  • 1/2 bal. prášok do pečiva
  • džem jahodový

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si cesto na piškótu,cukor so žĺtkami vymiešame a bielky zvlášť potom zľahka vmiešame múku s práškom a tuhý sneh,ked´,toto máme odoberieme si tak za 5pol.lyžíc hmoty a zamiešame kakao.Túto hmotu si dám do flašky so špičkou a na papier na plechu si vytvorím niečo ,čo by som chcela mať na povrchu rolády.ja som si vymaľovala dečku.. dáme do chladničky...

2. Krok

potom dám na vrch zbytok hmoty a dám piecť...upečenú roládu stočím a stiahnem papier ,

3. Krok

trošku prizdobím,len kôli fotke,ináč,by tam nemuselo byť nič.. dobrú chuť!

Túto úpravu robím už dosť dlho..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...