reklama:

Rokoko

Kuchyňa:
Náročnosť:
Orieškové
  • Kusov: 18
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 15m
  • Varenie: 25m
  • Hotové Za: 50m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 8 žĺtkov
  • 8 bielkov
  • 10 lyžíc cukru
  • 80 g čokolády
  • 7 lyžíc polohrubej múky
  • Krém:
  • 200 g cukru
  • 3 vanilkové cukre
  • 1 dl mlieka
  • 250 g lieskových orieškov
  • 250 g masla
  • opekané lieskovce na dekoráciu

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme vaječné bielka.Pridáme cukor a žĺtka jedno po druhom.Potom primiešame rozpustenú čokoládu a múku.Pečieme piškótu na plechu vyloženom s papierom na pečenie..80°C cca 25 minút.

2. Krok

Upečenú piškótu necháme vychladnúť a potom pozdĺžne rozrežeme.

3. Krok

Pripravíme si krém.Cukor s vanilkovým cukrom a mliekom rozvaríme.Primiešame zomleté lieskovce.Necháme ochladnúť a medzitým si vyšľaháme maslo prepojíme s orechovou zmesou keď vychladne.Krémom naplníme piškótu a zakryjeme prerezanou polovicou .Vykrajujeme s formičkou okrúhle koláčiky , ktoré taktiež natrieme po celom obvode krémom a obalíme v lieskových orieškoch.

http://www.gospodarski.hr/

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?