Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ríbezľový džem

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Ribezlovy dzem.png
2
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 6
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 50min
reklama:

Suroviny

  • 2 kg červených ríbezlí
  • 700 g kryštálového cukru
  • 1 gelfix 3 :1
  • trochu vody
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Ríbezle umyjeme odstopkujeme, potom ich uvaríme v troške vody. Keď ríbezle pustia trochu šťavy, pridáme cukor a gelfix, keď ovocie pustí ešte viac šťavy, rozmixujeme tyčovým mixérom. Privedieme do varu a za častého miešania varte 10 minút.

2. Krok

Džem plníme do ešte horúcich dôkladne umytých a vysušených pohárov. Zatvorte veko a nechajte ho 5 minút odpočívať hore nohami. Potom odložíme na suché tmavé miesto..

reklama:
Ribezlovy dzem grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

375 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.