Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ríbezľovo-lieskovcový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
068
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • 3 ks vajcia
  • 80g oriešky lieskové mleté
  • 3PL múka polohrubá
  • 3PL cukor kryštálový
  • 50ml voda horúca

Postup prípravy

1. Krok

Vyšľaháme sneh.

2. Krok

Žĺtky s cukrom vyšľaháme do penista a pridáme preosiatu múku (kypriaci prášok nedávam)

3. Krok

Vlejeme horúcu vodu a pridáme pomleté lieskovce.

4. Krok

Opatrne vmiešame tuhý sneh.

5. Krok

Cesto dáme do olejom vymastenej okrúhlej formy, použila som formu s priemerom 24cm a pridáme ríbezle.

6. Krok

Dáme do vyhriatej rúry a pečieme (pri plynovej, tretí stupeň) tých 30- 35 minút (skúšame potom špajdlou, ak sa cesto neprilepí, je upečené). Dobrú chuť!

Jednoduchý koláč s jemnou chuťou lieskovcov a ríbezlí (ponúkam aj recept na výborný ríbezľový džem)

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky Nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera Zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...