reklama:

Restovaná kuracia pečeň

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Snímek 772
  • Kusov: 1
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 25m
reklama:
reklama:

ako príloha opečená knedľa…

Suroviny

  • 500g kuracia pečeň
  • 300g cibuľa
  • podľa svojej chuti soľ
  • podľa svojej chuti korenie čierne mleté
  • zostatok z nedele knedľa
  • 1/2dl olej

Postup prípravy

1. Krok

Pečeň skontróľujeme,či nezostala žlč,a umyjeme..cibuľku dáme na olej a popražíme..

2. Krok

pridáme umytú pečeň a restujeme kým sa nevyparí šťava z cibule a voda po umytí...

3. Krok

poopekáme nedeľnú knedľu,ako prílohu k pečeni...soľ a korenie pridáme teraz pred podávaním,nepoužila som zámerne iné koreniny,aby som zvýraznila chuť pečene a cibule..

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?