Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rebierka s medovou glazúrou

Kuchyňa:
Náročnosť:
S7fdwli9BRA
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 10
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 1,5 kg bravčových rebierok
  • 2 lyžice medu
  • 10 lyžíc červeného vína
  • 1 citrón
  • 2 strúčiky cesnaku
  • 3 lyžice oleja
  • soľ, mleté čierne korenie
  • mletá červená paprika, a bylinky podľa chuti

Postup prípravy

1. Krok

Bravčové rebierka umyjeme sušíme a poukladáme na plech.Zalejeme ich vínom a pečieme pri 220 °C cca 20 minút.

2. Krok

Pripravíme si medovú glazúru.Nastrúhame kôru z citróna pridáme pretlačený cesnak ,slnečnicový olej a med .Osolíme a okoreníme, pridáme mletú červenú papriku a dôkadne premiešame.

3. Krok

Vyberieme rebierak z trúby a potrieme ich medovou glazúrou..dopekáme do chrumkava asi 25 minút.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2018, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...