Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rebarborový pohár s tvarohovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Yogurt parfaits with rhubarb e1492520104698.jpg
  • Kusov: 8
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 500 g rebarbory
  • 500 g cukru kryštál
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 vanilkový cukor
  • 25 ml grenadiny
  • Krém :
  • 1 smotana na šľahanie
  • 1 jemný tvaroh
  • 1 lyžica citrónovej kôry
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 1 lyžica amareta
  • ovsené vločky na ozdobu

Postup prípravy

1. Krok

Rebarboru ošúpeme a nakrájame na kocky. Dáme do hrnca dusiť s cukrom, citrónovou šťavou, sirupom a vanilkovým cukrom. Ak je potreba môže sa trošku podliať vodou.. Keď je mäkká odstavíme a necháme vychladnúť.

2. Krok

Na krém vyšľaháme šľahačku a zmiešame s ostatnými ingredienciami.

3. Krok

Do pohárov dáme na dno ovsené vločky, vrstvíme krém potom rebarborový kompót a vrch posypeme vločkami a môžeme aj mandľovými lupienkami..Dáme chladiť do chladničky a podávame studené..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...