Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rebarborový koláč

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rebarborový koláčik
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 50min
  • Hotové Za: 1:5 hod
reklama:

Suroviny

  • 400 g hladkej múky
  • 200 g masla
  • 400 g práškového cukru
  • 8 vajec
  • 1,5 kg rebarbory
  • 1 l mlieka
  • 3 balíky vanilkového pudingu
  • 1 1/2 balíka prášku do pečiva

Postup prípravy

1. Krok

Rebarboru opláchneme očistíme a nakrájame na menšie kúsky.

2. Krok

oddelíme si žĺtka od bielkov,zmiešame múku, maslo,žĺtky a prášok do pečiva a primiešame aj 200 g práškového cukru..Vypracujeme krehké cesto.

3. Krok

Cesto vyvaľkáme na veľkosť plechu ..Uvaríme si puding z litra mlieka a z troch pudingových práškov, ochutíme cukrom a ešte horúci vylejeme na cesto..Do horúceho pudingu navrstvíme pokrájanú rebarboru a pečieme vo vyhriatej rúre 20 - 30 minút pri 180°C ..Bielka si vyšľaháme s 200 g práškového cukru a ušľaháme tuhý sneh.Sneh navrstvíme na koláčik a pečieme ďalších 15 minút..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...