Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rebarborové Dunajské vlny s jahodovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Rebarborove dunajske vlny s jahodovym kremom.jpg
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.zungenzirkus.de
  • Kusov: 1
  • Porcií: 20
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 35min
  • Hotové Za: 55min
reklama:

Suroviny

  • Cesto:
  • 165 g masla izbovej teploty
  • 3 vajcia
  • 150 g práškového cukru
  • 235 g polohrubej múky
  • 2 lyžičky prášku do pečiva
  • 1 lyžica kakaa
  • 1 - 2 lyžice mlieka
  • štipka soli
  • 400 - 500 g malinovej rebarbory
  • Jahodový krém:
  • 300 g jahôd
  • 125 g masla
  • 20 g kukuričného škrobu
  • 3 lyžice práškového cukru
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • Čokoládová poleva:
  • 150 g bielej čokolády
  • 1 lyžica oleja
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Príprava: jahodový maslový krém Jahody umyte. Odstráňte zelené a rozmixujte ich na pyré.Potrebujeme 250 ml pyré. Zmiešajte 3 polievkové lyžice jahodového pyré s kukuričným škrobom v šálke, zvyšok pyré dajte prevariť s cukrom a citrónovou šťavou. Nalejte obsah šálky do vriacej kvapaliny, prevarte nech zmes zhustne a potom nalejte do misy. Prikryte potravinárskou fóliou a nechajte vychladnúť. Maslo už môžete vybrať z chladničky a nechať ho ohriať na izbovú teplotu. Jahodový puding a maslo musia mať pri spracovaní neskôr rovnakú teplotu!

2. Krok

Príprava: cesta Predhrievajte rúru na 180 ° horné / dolné teplo. Pripravíme si plech..vyložíme ho s papierom na pečenie alebo ho dobre vymastíme a vysypeme múkou (23 cm x 23 cm). Maslo, cukor a soľ vyšľaháme do peny. Primiešame vajíčka po jednom. Každú asi 1 minútu po každom. Múku a prášok do pečiva zamiešajte do cesta, ale len zakrátko. Nalejte 2/3 cesta do pripravenej formy a zarovnajte. Do zvyšku cesta pridajte kakao a mlieko a premiešajte. Rozotrite na prvé cesto. Rebarboru očistíme a nakrájame na menšie kúsky..Potom ju rozložíme ​​na vrch a jemne stlačíme. Cesto pečte asi 35 minút. vyskúšajte špáradlom. Nechajte vychladnúť.

3. Krok

Dokončenie krému..Maslo vyšľaháme do peny..Jahodový puding pridávame k maslu po lyžiciach..Potom krém rozotrieme na piškótu.Zákusok odložíme do chladničky.Ak by sa vám krém zrazil, rozpustite lyžicu masla a vmiešajte ho do krému...

4. Krok

Nakoniec si rozpustíme bielu čokoládu s olejom vo vodnom kúpeli , a rozotrieme polevu na zatuhnutý krém..Môžete dozdobiť vidličkou..

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

706 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.