Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rebarborová štrúdľa s mletým makom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rebarborova studla
  • Čas Prípravy: 30min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 1 listkové cesto
  • 150 g rebarbory
  • 2 šalky mletého maku
  • 120 g kryštalového cukru
  • 50 g masla
  • 1 vajce na potretie
  • praškový cukor na posýpanie

Postup prípravy

1. Krok

Cesto dám na dosku rozvaľkám rebarboru ošúpem,pokrájam na kocky a posypem trošku kryštálovým cukrom..

2. Krok

Zomeliem mak a zmiešam s kryštálovým cukrom, cesto rozvaľkám .Posypem makovou zmesou a na ňu poukladám pokrájanú rebarboru a dám plátky masla.

3. Krok

Cesto zviniem uložím na vy mastený plech,potrieme vajcom a dám pri 190°C. asi 30 min. Po upečení posypem práškovým cukrom.

upečte  si  cez  víkend

 

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...