Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Ranná rosa

Kuchyňa:
Náročnosť:
Ranná  rosa
Ranná rosa
  • Porcií: 8
  • Čas Prípravy: 1:20 hod
  • Varenie: 45min
  • Hotové Za: 2:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 200g margarínu alebo masla
  • 150 g cukru
  • 3 vajcia
  • 2 šálky polohrubej múky (300g)
  • 250ml kyslej smotany
  • 3 lyžice mlieka
  • 2 lyžice kakaa
  • 1 prášok do pečiva
  • 200 g tvarohu (na loptičky)
  • 3 lyžice cukru (na loptičky)
  • 1 žĺtok (na loptičky)
  • 5-6 polievkových lyžíc kokosovej múčky (na loptičky)
  • 2 šálky mlieka ( na krém)
  • 1 vajce (na krém)
  • 150 g cukru ( na krém)
  • 3 lyžice hladkej múky (na krém)
  • 1 vanilkový cukor

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si pripravíme gulôčky do cesta..Zmiešame tvaroh, cukor žĺtok a kokosovú múčku. cesto by malo byt tuhé a mali by sa nám dať tvarovať maličké gulôčky.

2. Krok

Guľky by mali byť vo veľkosti vlašského orecha.. tie odložíme do mraziaku na 30 minút.

3. Krok

Teraz si vymiešame margarín s cukrom..do biela. Pridáme vajcia aj zostávajúci bielok, smotanu, mlieko múku a prášok do pečiva. Všetko dôkladne premiešame.

4. Krok

Do vymastenej formy nalejeme polovicu cesta. Do zvyšného cesta pridáme kakao a premiešame. Vylejeme na vrch svetlého cesta .

5. Krok

Teraz prichádzajú na rad naše primrazené gulôčky. Tie vtláčame do cesta..

6. Krok

Pečieme v rúre 40 -45 minút pri 180°C ..

7. Krok

Na vrch zákusku si uvaríme puding z mlieka, žĺtka, múky a cukru.

8. Krok

Vychladnutý krém navrstvíme na koláčik a posypeme nastrúhanou čokoládou alebo kakaom.

Super  zákusok. Prekvapte návštevu s touto bombou. Ešte musím podotknú, že je táto dávka na malý plech. Keď chcete zákusok robiť na klasický plech doporučujem dávku zdvojnásobiť. Namiesto krému môžete vyskúšať aj pochúťkovú smotanu s vanilkovým cukrom. 🙂

 

Screenshot_55
A tu je výsledok 🙂 Skúšala  som  nahradiť  krém  pochúťkovou  smotanou osladenou  cukrom  a  vanilkou. Tiež fantastická  kombinácia.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...