Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rafaelo rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
433728 960x720 rafaello schnitten
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 40min
  • Varenie: 11min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • krém:
  • 2 šľahačkové smotany
  • 200 g bielej čokolády
  • piškóta:
  • 5 vajec
  • 180 g práškového cukru
  • 1 lyžica oleja
  • 120 g polohrubej múky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 100 g strúhaného kokosu

Postup prípravy

1. Krok

dáme si variť šľahačku..Potom vmiešame bielu čokoládu a necháme v šľahačke rozpustiť..Cez noc necháme v chladničke odpočívať..

2. Krok

oddelíme si žĺtka od bielkov ..Z bielkov vyšľaháme sneh pridáme aj 2 lyžice práškového cukru.Potom vvmiešame žĺtky a zvyšný cukor.olej a múku s práškom do pečiva.Nakoniec vmiešame sneh..

3. Krok

Pečieme v predhriatej rúre na 200 °C 11 minút..

4. Krok

Vyšľaháme šľahačku a rozotrieme na vychladenú piškótu..Nakoniec posypeme strúhaným kokosom.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...