Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Rafaelo rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Rafaelo
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 3:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 300 g cukru kryštalového
  • 2 dcl vody
  • 100 g mletých opražených lieskových orieškov
  • 125 g masla
  • 500 g sušienok
  • vrchná vrstva:
  • 1 dl mlieka
  • 150 g kryštaľového cukru
  • 200 g sušeného mlieka
  • 200 g kokosovej múčky
  • 120 g masla

Postup prípravy

1. Krok

uvarte si cukor v 2 dcl vody.potom pridajte orechy potom maslo a nakoniec rozmrvené sušienky.Uvarte hustú hmotu.Tú potom vlejte na plech 20 x 28 cm .

2. Krok

V 1 dcl mlieka rozmiešajte sušené mlieko a rozvarte spolu s cukrom. pridajte maslo.keď sa maslo s mliekom spojí prisypte kokos.uvarte taktiež hustejšiu zmes a tu vylejte na sušienkovú vrstvu.

3. Krok

Všetko dobre vychlaďte v chladničke aspoň 3 hodiny a potom nakrájajte na rezy.

[method

http://www.kuvarancije.com/rafaelo-stanglice

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...