Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pudingový koláčik s croissantom

Croissantovy kolac
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 60min
  • Varenie: 40min
  • Hotové Za: 1:40 hod
reklama:

Suroviny

  • 200 g Bebe sušienok
  • 3 čokoládové pudingy
  • 3 vanilkové pudingy
  • 12 lyžíc cukru
  • 2 l mlieka
  • 10 veľkých croissantov (plnka podľa chuti)
  • 200 g čokolády na varenie
  • 500 ml smotany na šľahanie

Postup prípravy

1. Krok

Ako prvé si na plech poukladáme sušienky, ktoré si namáčame do mlieka.

2. Krok

Potom zalejeme sušienky pudingom, uvareným v 1 l mlieka so 6 lyžicami cukru a 3 čokoládovými pudingami.

3. Krok

Potom ukladáme na puding croissanty podľa obrázku.

4. Krok

Uvaríme aj vanilkový puding. Takisto 1 l mlieka 3 vanilkové pudingy, 6 lyžíc cukru a ešte horúcim zalejeme croissanty.

5. Krok

Na puding nalejeme čokoládovú polevu.

6. Krok

Vrch koláča po vychladnutí natrieme vyšľahanou šľahačkou s trochou cukru.

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...