Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pstruh na olivovom oleji

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
Fotografia1324
  • Kusov: 1
  • Porcií: 1
  • Čas Prípravy: 5m
  • Varenie: 10m
  • Hotové Za: 15m
reklama:

Suroviny

  • 1ks s kožou pstruh
  • 4pl nakrájanej bazalka čerstvá
  • podľa potreby soľ bylinková
  • 4-6 pl olej olivový
  • citrónová šťava
  • 2ks cibuľa

Postup prípravy

1. Krok

Pstruha umyjeme a osušíme,potom nasolíme bylinkovou soľou a naplníme cibuľou a bazalkou ,dáme na panvicu a opekáme na olivovom oleji,pod pokrievkou 5min , z jednej strany a pridáme zvyšnú cibuľu ,preto až teraz,aby nezhorela,kým sa pstruh upečie..

2. Krok

upečeného pstruha pokvapkáme citrónovou šťavou a podávame z dobre upečenou cibuľkou... Dobrú chuť!

nemá  chybu..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...