Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pribináčkové šišky

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
šišky
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 15
  • Porcií: 5
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 5min
  • Hotové Za: 20min

Martina Tina – autor  receptu

reklama:

Suroviny

  • 200 g pribináčik vanilkový
  • 3 vajcia
  • 170 g hladkej múky
  • 1 prášok do pečiva
  • 1,5 balíka vanilkového cukru
  • štipka soli
  • olej na vyprážanie
  • práškový cukor na posypanie
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si suroviny.Múku preosejeme a pridáme k nej kypriaci prášok a vanilkový cukor. Premiešame. Do inej nádoby dáme pribináčikov a vajcia, s metličkou premiešame na hladkú hmotu.Obe hmoty spojíme a premiešame.Pomocou dvoch malých lyžičiek dávame po kúskoch cesta do horúceho oleja. Smažíme dozlatista.Dáme na servítku a potom obalíme v cukre.Dobrú chuť

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(3.3 / 5)

32 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

66251 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.