reklama:

Prekladaný krémeš

Kuchyňa:
Náročnosť:
Stefanka bogusi 382342
  • Kusov: 24
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 40m
  • Varenie: 45m
  • Hotové Za: 1:25 h
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 750 g hladkej múky
  • 1 šálka práškového cukru
  • 250 g masla
  • 1 vajce
  • 1 lyžička sódy bikarbóny
  • 2 lyžice medu
  • 2 - 3 lyžice kyslej smotany
  • Krém:
  • 750 ml mlieka
  • 8 lyžíc krupice
  • 1 vanilkový cukor
  • 250 g práškového cukru
  • 250 g masla
  • šťava z polovice citróna
  • práškový cukor na posypanie

Postup prípravy

1. Krok

Z ingrediencií na cesto si vymiesime cesto , ktoré rozdelíme na tri diely..Pripravíme si plech 25 x40 a vystelieme ho papierom na pečenie.

2. Krok

Z každého dielu vyvaľkáme cesto na veľkosť plechu a upečieme tri pláty.pri 180 °C 15 minút..

3. Krok

Krém si pripravíme tak, že uvaríme mlieko s vanilkovým cukrom a potom keď sa mlieko začne variť zavaríme krupicu a uvaríme hustú kašu.

4. Krok

Kašu necháme úplne vychladnúť a potom zašľaháme maslo a práškový cukor.Nakoniec pridáme citrónovú šťavu.

5. Krok

Upečené a vychladnuté pláty naplníme plnkou a necháme na chladnom mieste kým nám pláty nezmäknú..Pred podávaním posypeme práškovým cukrom..

http://gotujmy.pl/

reklama:
reklama:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?