Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Prekladaná cukina

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
reklama:
Snímek 257
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Kusov: 1
  • Porcií: 6
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 30min
  • Hotové Za: 45min

cukina na 100 spôsobov..

reklama:

Suroviny

  • 1ks väčšia cukina
  • 8ks paradajky
  • 200g šunka kuracia
  • 4ks (2-dňové) rožky
  • 2kel. smotana kyslá
  • 4 str. cesnak
  • 2čl vegeta domáca
  • podľa svojej chuti bylinky
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Najskôr si vymastíme pekáč,potom nakrájame rožky na kolieska a dáme na spodok, potom cukinu na kolieska aj paradajky,posolíme okoreníme a dáme šunku , a ostatné ingrediencie do smotany dáme popučený cesnak,vegetu a zelinky/aké nám chutia/ a ľubovolne striedame vrstvy...

2. Krok

nakoniec,dáme zbytok smotany a dáme piecť...pečieme pri 200st...Dobrú chuť!

3. Krok

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

1 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

4428 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o., SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.