Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Praženica z húb

Kuchyňa:
Chod: ,
Náročnosť:
reklama:
Prazenica z hub600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 1
  • Porcií: 2
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 200 g šampiňónov
  • olej
  • 1 cibuľa
  • štipka červenej papriky
  • 1 paradajka
  • soľ ,mleté čierne korenie , drvená rasca
  • 4 vajcia
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Šampiňóny očistíme a pokrájame na plátky.. Na troche oleja speníme očistenú , pokrájanú cibuľu , pridáme huby , osolíme , okoreníme , posypeme rascou a za stáleho miešania opražíme.. Podľa potreby podlejeme trochou vody a dusíme do polomäkka. Pridáme očistenú pokrájanú papriku , paradajku a udusíme do mäkka. Zalejeme rozšľahanými vajcami a za stáleho miešania necháme stuhnúť.

reklama:
Prazenica z hub600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

386 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.