Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Praclíky s ovčím syrom

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
Praclik 600 × 400 px.png
3
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
www.canva.com
  • Kusov: 40
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 40min
reklama:

Suroviny

  • 300 g hladkej múky
  • 1/2 lyžičky soli
  • 150 g bravčovej masti
  • 100 g ovčieho syra
  • 1 žĺtok
  • na potretie:
  • 1 bielok
  • na posypanie:
  • sezam
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Múku zmiešanú so soľou preosejeme na dosku, rozdrvíme s tukom a potom zamiesime s ovčím syrom a žĺtkom. Vytvarujte bochník a zabaľte do fólie a dajte na 1 hodinu do chladničky. Na pomúčenej doske vyvaľkáme na 0,5 cm a vykrajujeme praclíky. Praclíky poukladáme na plech vystlaný papierom na pečenie, vrch potrieme zľahka vyšľahaným bielkom a posypeme sezamom. Pečieme vo vyhriatej rúre na 180°C dozlatista za 20 až 22 minút.

reklama:
Praclik 600 × 400 px grafika na blog.png
www.canva.com

Priemerné hodnotenie receptu

(0 / 5)

0 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

468 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.