Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pomarančové rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pomarančové rezy
  • Kusov: 1
  • Porcií: 24
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 60min
reklama:

Suroviny

  • 4 bielka
  • 150 g práškového cukru
  • 200 g mletých vlašských orechov
  • 2 lyžice strúhanky
  • 1/2 PL hrubej múky
  • kôra z citróna
  • Krém:
  • 4 žĺtky
  • 150 g cukru
  • kôra a šťava z jedného citróna
  • 1 lyžica múky
  • 200 g masla
  • ozdoba :
  • smotana na šľahanie

Postup prípravy

1. Krok

Vaječné bielka si vyšľaháme s cukrom do peny , pridáme vlašské orechy, múku citrónovú kôru a strúhanku.. Cesto si dáme na plech 20 x 40 a pečieme 20 minút pri 180 °C..

2. Krok

Žĺtka, cukor , pomarančovú kôru aj šťavu spolu s múkou si dáme do misky nad vodnú paru a šľaháme pokiaľ nám nevznikne hustý krém.Potom keď krém vychladne primiešame maslo do penista.

3. Krok

Krém natrieme na vychladnutú piškótu a nakoniec dáme vrstvu vyšľahanej šľahačky..Môžete dozdobiť pomarančom, alebo pomarančovou kôrou..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...