Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pomarančové kocky

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pomarančové  kocky
  • Kusov: 1
  • Porcií: 18
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 20min
  • Hotové Za: 30min
reklama:

Suroviny

  • 4 vajcia
  • 120 g masla
  • 200 g práškového cukru
  • 1 pomaranč
  • 125 ml mlieka
  • 180 g polohrubej múky
  • 1/2 prášku do pečiva
  • 100 g mletých orieškov
  • Poleva:
  • 120 g práškového cukru
  • 1 šťava z pomaranča

Postup prípravy

1. Krok

Pripravíme si cesto:Najskôr si nastrúhame kôru z jedného pomaranča , a vytlačíme z neho aj šťavu.Mäkké maslo vymiešame s cukrom do peny, potom pridáme žĺtka..Po primešaní žĺtkov vmiešame šťavu z pomaranča , kôru aj mlieko.

2. Krok

Nakoniec pridáme múku s práškom do pečiva a mleté vlašské orechy.Vyšľaháme si bielka a tie pridáme už len zľahka.

3. Krok

Zmes cesta nalejeme do vymasteného a múkou vysypaného plechu a pečieme vo vyhriatej rúre pri 180 °C asi 20 minút.

4. Krok

Upečený koláč prelejeme polevou ktorú si pripravíme zahriatím pomarančovej šťavy a primiešaním cukru..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...