Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pomarančové kocky s Amarettom

Kuchyňa:
Náročnosť:
245696_248801_a.jpg
  • Kusov: 1
  • Porcií: 15
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 25min
  • Hotové Za: 35min
reklama:

Suroviny

  • 400g polohrubej múky
  • 2 vajcia
  • 2 dcl jogurtu bieleho
  • šťava a kôra z jedného pomaranča
  • 0,5 dcl oleja
  • 200 g práškového cukru
  • 1 kypriaci prášok
  • 1 lyžica amaretta
  • 1 lyžica kakaového prášku

Postup prípravy

1. Krok

Jogurt,cukor a olej vymiešame, potom pridáme po jednom vajcia aby nám vznikla homogénna hmota.

2. Krok

Potom prisypeme múku spolu s práškom do pečiva, a takisto pridáme šťavu a kôru z pomaranča.

3. Krok

1/3 cesta si dáme bokom a pridáme k nemu kakaový prášok a amaretto. premiešame ..Na plech si dáme papier na pečenie a vylejeme svetlé cesto..potom lyžicou cikcakovito púšťame do svetlého cesta tmavé cesto.

4. Krok

Pečieme pri 180°C 25 minút..Po ochladnutí posypeme práškovým cukrom do ktorého môžeme pridaj aj vanilkový cukor,,

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...