Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Konzervácia , Nápoje a drinky , Omáčky , Ostatné , Pizza , Polievky , Ryby , Šaláty , Sladkosti , Slané chuťovky , sušené , Syry , Vegánske jedlá , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plundrové rohlíky

Kuchyňa:
Náročnosť:
reklama:
47666_553111294706974_1359120556_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 0min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 50min

sladké a chutné k snídani

http://rurbanczykova.blogspot.cz/2013/07/plundrove-rohliky.html

reklama:

Suroviny

  • 1kg hladké mouky
  • 1/2 litru vlažné vody
  • 1/2 deci oleje
  • 2 lžíce sušeného droždí
  • 2 lžíce sušeného mléka
  • 1 lžíce soli
  • 1 lžíce cukru
  • 1 lžíce sody bikarbony
reklama:

Postup prípravy

1. Krok

Zpracujeme kynuté těsto jako na buchty.

2. Krok

Já použila pekárnu.

3. Krok

Těsto rozválíme na velký kruh a rádylkem rozdělíme cca na 16 dílů.

4. Krok

Každý svineme do tvaru rohlíků

5. Krok

Dáme na plech vyložený pečícím papírem a necháme ještě hodinu kynout

6. Krok

Potřeme vajíčkem posypeme sezamem.

7. Krok

Pečeme na 180-200 do růžova

reklama:

Priemerné hodnotenie receptu

(5 / 5)

2 ľudí hodnotilo tento recept

Ohodnoť tento mňamky recept :)

Už ste Hlasovali.

8833 videní

Odporúčané Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
podmienkami používania a potvrdzujem, že som sa oboznámil s ochranou osobných údajov
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Copyright © DG PRO s.r.o. Všetky práva vyhradené. Vyhradzujeme si právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie, šírenie a na verejný prenos obsahu.