Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plnené zemiaky

Plnené zemiaky
  • Kusov: 4
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 1:10 hod
  • Hotové Za: 1:20 hod
reklama:

Suroviny

  • 4 veľké zemiaky
  • 200 g slaniny
  • 50 g nastrúhaného tvrdého syra
  • 2 šalotky
  • 3 lyžice kyslej smotany
  • soľ a korenie

Postup prípravy

1. Krok

Zemiaky umyte a osušte..Napichajte ich na niekoľkých miestach vidličkou ..Dajte na plech vyložený papierom na pečenie a pečte ich pri 200 °C asi 1 hodinu.Keď zemiaky mierne vychladnú odrežte z nich vrch a vydlabte lyžičkou vnútro.Na oleji si speníme nadrobno nasekanú šalotku a na malinké kocky nakrájanú slaninku. pridáme vydlabance zo zemiakov..primiešame kyslú smotanu soľ a korenie a ponorným mixérom vypracujeme kašu..Do kaše vmiešame aj polovicu nastrúhaného syra..

2. Krok

Pripravenou zmesou plníme zemiaky..Posypeme zvyšným syrom a dáme ešte na 5 - 10 minút zapiecť..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...