Plnené šampiňóny po turecky

Kuchyňa:
Náročnosť:
0_a8cdf_175e0bf9_xl.jpg
  • Kusov: 12
  • Porcií: 4
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 20m
  • Hotové Za: 40m
reklama:
reklama:

Suroviny

  • 10 - 12 ks šampiňónov
  • 50 g tvrdého syra
  • 1 paradajka
  • 2 - 3 baranie rohy
  • petržlenová vňať
  • soľ a korenie podľa chuti
  • 2 lyžice olivového oleja

Postup prípravy

1. Krok

Huby si umyjeme a očistíme.Odstránime stopky a vnútro ešte trochu vydlabeme.Dobre to pôjde kávovou lyžičkou.Stopky ktoré sme vybrali nastrúhame na hrubšom strúhadle.

2. Krok

Pridáme k nastrúhaným hlúbikom nakrájanú paradajku na malé kocky, takisto nakrájané baranie rohy na kocky. (pokiaľ nemáte radi pikantné tak použite klasickú papriku).Pridáme aj nasekanú petržlenovú vňať

3. Krok

Plnku ešte treba podľa chuti osoliť okoreniť a pridať olivový olej.S pripravenou plnkou plníme huby a ukladáme ich na pripravený pekáč..

4. Krok

Predhrejeme si rúru na 200 °C a pečieme cca 20 minút..Potom posypeme nastrúhaným syrom a dopekáme kým sa syr nerozpustí.

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Zdroj: Facebook
Tlačiť

Čo si o tom myslíte?