Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plnená kuracia hrudka

Kuchyňa:
Náročnosť:
R129114_large.jpg
  • Kusov: 3
  • Porcií: 3
  • Čas Prípravy: 15min
  • Varenie: 10min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • 3 kuracie prsia
  • 120 g šunky
  • 90 g tvrdého syra
  • 3 lyžičky horčice
  • 1 vajce
  • strúhanka a hladká múka
  • provensálske bylinky
  • olej na vyprážanie
  • soľ podľa chuti
  • 3 kyslé uhorky

Postup prípravy

1. Krok

Kuracie prsia narežeme na kapsy..v strede urobíme zárez aby sa nám vytvorila kapsa..Cez mikroténový sáčok ich naklepeme zjemna , osolíme a okoreníme provensálskym korením..

2. Krok

Syr a šunku si nakrájame na plátky a taktiež uhorky si prekrojíme..Kapsu naplníme šunkou syrom a kyslou uhorkou.

3. Krok

z jednej strany každé prso potrieme horčicou a potom obalíme v trojobale..

4. Krok

Vyprážame na menšom plameni dozlatista.. Pred podávaním prekrojíme..

5. Krok

Podávame so zemiakmi..či už s kašou ,alebo varenými alebo pečenými..Môžete pridať dresing alebo tatársku omáčku..

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...