Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Plnená cuketa s mletím mäsom

Kuchyňa:
Chod:
Náročnosť:
1185077_472629052836181_1975064375_n
1
Otvoriť Foto TU
Otvoriť galériu
  • Čas Prípravy: 50min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 1:10 hod
reklama:

Suroviny

  • 1 cuketa
  • 2 veľké cibule
  • 1 balík mletého mäsa
  • 2 strúčiky cesnak
  • 2 vajcia
  • rasca
  • mleté čierne korenie
  • Sol´podla chuťi
  • vegeta
  • olej
  • majoránka
  • 15dkg tvrdého syra

Postup prípravy

1. Krok

Cuketu si rozrežem pozdĺžne na dve polovičky . Vydlabem lyžicou stred a posolím.

2. Krok

Mleté mäso, osolím , pridám korenie , majoránku, pretlačený cesnak ,vegetu ,rascu ,syr ,nakrajanú cibuľu na kocky 2 vajcia 1dcl oleja a dobre premiešam.

3. Krok

Zmes naplníme polovičky cukety pokvapkáme olejom a dáme piecť do trúby pri teplote 190°C 50 minút.Podávame s pečenými zemiakmi a zeleninovým šalátom.

rýchle a chutné

Bezplatný email raz týždenne s receptami z Mnamky-Recepty.sk:
reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...