Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pizza

Kuchyňa:
Náročnosť:
1455056_669124849788019_619070007_n
  • Kusov: 8
  • Čas Prípravy: 10min
  • Varenie: 15min
  • Hotové Za: 25min
reklama:

Suroviny

  • CESTO:
  • 400 g hladkej múky
  • 2 pl olivového oleja
  • 1/2 čajovej lyžičky soli
  • 1/2 ČL cukru
  • vlažnú vodu
  • 30g čerstvého droždia
  • alebo 7g sušeného
  • NEKYSNUTE
  • 250g hladkej múky,
  • 1 lyžička kypriaceho prášku do pečiva
  • 1/2 lyžičky soli
  • 2 lyžice oleja
  • 150 ml mlieka
  • 2 vajcia
  • tuk na vymastenie formy
  • SALSA:
  • prepasirovane rajčiny
  • čierne korenie
  • olivovy olej
  • oregáno

Postup prípravy

1. Krok

prepasirovane rajčiny,čierne korenie,olivovy olej,oregáno-z tohoto si pripraváme salsu-pomažeme cesto,(pridáme podla chuti,salamu,syr,šampiony,-každy podla chuti.-kukurica, olivy,kto čo ma rád...dobra býva napriklad mozzarella...pečieme asi 15 minút na 180 st--mozme posypat oregánom aj na konci pizzu

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...