Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Piškótový koláčik s vanilkovým krémom

Kuchyňa:
Náročnosť:
Piškótový koláčik..
  • Kusov: 1
  • Porcií: 12
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 35m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • 5 vajec
  • 1 šálka (240 ml) cukru
  • 1 šálka polohrubej múky
  • 100 ml mlieka
  • 50 g masla
  • 1 vanilkový cukor 1 lyžička + prášku do pečiva
  • Krém:
  • 1 kondenzované mlieko
  • 250 g masla
  • 2 - 3 kvapky vanilkovej esencie
  • Na zdobenie:
  • 1 želé na torty jahodové
  • 250 ml oleja

Postup prípravy

1. Krok

pripravíme si najskôr dve formy na srnčí chrbát.Vymažeme ich maslom a vysypeme ich múkou..Rúru vyhrejeme na 180 °C .

2. Krok

Najskôr si v mlieku rozpustíme maslo a necháme ochladiť..

3. Krok

Vajcia si vyšľaháme s cukrom do pevnej peny a potom pridáme preosiatu múku s práškom do pečiva a po lyžičkách primiešame aj mlieko.

4. Krok

Cesto vylejeme do 2/3 do formy na srnčí chrbát a pečieme 25 - 35 minút na 180 °C..

5. Krok

Vymiešame si maslo do penista a potom tenkým prúdom primiešavame k maslu salko..Pridáme aj vanilkovú esenciu a šľaháme do nadýchaného krému,...

6. Krok

Pripravíme si náš želé kaviár..Môžete si týmto návodom zdobiť aj iné dezerty či zákusky..Podľa návodu si urobíme tortové želé..Jahodové je červené a my by sme potrebovali dostať orandžovú farbu tak pridáme pár kvapiek žltej potravinárskej farby..

7. Krok

Do menšej misky si nalejeme rastlinný olej a postavíme ho na misku s ľadom..(ja si vyberiem z mraziaku kúsok niečoho zamrznutého a misku )obložím..Najlepšie je použiť anitikórovú misku)

8. Krok

Želé zmes si dáme do striekačky alebo do sáčka s malou dierkou a odkvapkávame do oleja maličké kvapôčky..Utvoria sa vám kaviárové guličky...Po ukončení kaviár sceďte a olej môžete kľudne použiť ďalej..kaviár opláchnite pod studenou vodou..

9. Krok

Podľa návodu naplňte dve piškóty krémom a dozdobte vrch zákuska kaviárom.))

10. Krok

Po dvoch hodinách v chladničke si uvarte kávičku a môžete si užiť tú skvelú chuť.))

Piškótový  koláčik  je  naplnený  vanilkovým  krémom  a  dozdobený  je „kaviarom“ zo  želé.))

Rp486864_large.jpg

Screenshot_1 1.jpg

Screenshot_2 1.jpg

Screenshot_4 1.jpg

Screenshot_3 1.jpg

 

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...