Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Piškótové rezy

Kuchyňa:
Náročnosť:
Nepecene dobosove rezy
  • Kusov: 1
  • Čas Prípravy: 20m
  • Varenie: 15m
  • Hotové Za: 60m
reklama:

Suroviny

  • Cesto :
  • 6 vajec
  • 180 g práškového cukru
  • 130 g hrubej múky
  • Plnka :
  • 500 ml mlieka
  • 40 g zlatého klasu
  • 2 lyžice hladkej múky
  • 1 žĺtok
  • 200 pr. cukru
  • 100 g čokolády na varenie
  • + čokoládové poleva

Postup prípravy

1. Krok

Žĺtky vymiešame s cukrom , z bielkov ušľaháme sneh. Do žĺtkov pridáme múku a postupne zapracujeme sneh z bielkov. Upečieme dva pláty a necháme vychladnúť.

2. Krok

Z mlieka, múky, zlatého klasu a žĺtka uvaríme puding a necháme vychladnúť. Maslo vymiešame riadne s cukrom a pomaly pridávame vychladnutý puding. Čokoládu rozpustíme a vychladnutú primiešame do krému.

3. Krok

Cestá pozdĺžne prekrojíme na 3 časti a každú rovnomerne plníme a ukladáme na seba. Vrch pokvapkáme polevou a dáme stuhnúť do chladničky na pár hodín.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...