Druhy Receptu: Bezlepková diéta , Bezmäsité jedlá , Cestoviny , Chleba , Dezerty , Džemy a lekváre , Exotické jedlá , Huby , Jedlá s mäsom , Nápoje a drinky , Ostatné , Pizza , polievky , Ryby , Šaláty , sladkosti , Slané chuťovky , Syry , Vianoce , Vnútornosti , Zeleninové jedlá
Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.

Pesto zo sušených paradajok

Kuchyňa:
Náročnosť:
Pesto
  • Kusov: 1
  • Porcií: 10
  • Čas Prípravy: 20min
  • Varenie: 0min
  • Hotové Za: 20min
reklama:

Suroviny

  • 100 g sušených paradajok
  • 200 g mandlí lúpaných pražených
  • 2 lyžice cesnaku sušeného
  • 1 lyžička mletého čierneho korenia
  • 1 1/2 lyžičky morskej hrubej soli
  • 5 lyžičiek sušeného oregána
  • 5 lyžičiek sušenej bazalky
  • 2 lyžičky sušeného tymánu

Postup prípravy

1. Krok

kuchynským robotom zmixujeme (nasekáme )sušené paradajky a mandle čo najemnejšie.Taktiež pridáme sušený cesnak a morskú soľ..všetko spolu.pridáme polovicu korením a tie takisto premixujeme so zmesou.

2. Krok

Presypeme do misky a pridáme ostatné koreniny.naplníme do pohárikov a dáme do chladničky kde nám dlho vydrží.

3. Krok

Chutí výborne na cestovinách alebo v šálátoch.Dá sa ním ochutiť tvaroh alebo rôzne syry, taktiež sa dá zmiešaním s kyslou smotanou vyrobiť výborný dip.

reklama:

Podobné Mňamky Recepty:

Súvisiace témy:
Tlačiť
Zdroj: Facebook

Odporúčame

Portál mňamky recepty bol vybudovaný, aby mohol ktokoľvek pridať svoj vlastný a originálny recept a ukázať ho celému svetu....

Prečítajte si o nás

Dôležité odkazy

Značky podľa Chodov

Cesto Chlieb a pečivo Desiata Dezerty Džemy a lekváre Hlavné jedlá Krémy a plnky nápoje Nátierky Obedy Olovrant Ostatné Polievky Predjedlá Prílohy a omáčky Raňajky Rýchlovky Slané chuťovky Večera zaváraniny Zákusky a koláče Šaláty
Všetky práva vyhradené © Mnamky-recepty.sk iSITA s.r.o. 2013-2017, Kopírovanie stránky bez predošlého súhlasu je zakázané.
Rozumiem

Používaním tejto stránky súhlasíte s ukladaním cookies. Viac info tu...